Wat is Feed My Beat?

Feed My Beat is een kleine organisatie die ernaar streeft om nieuwsgierige muzikale harten te vullen. Zo hebben wij in mei 2014 onze eerste editie van een netwerkborrel georganiseerd, en zijn we voornemens om online muziekproductie cursussen aan te bieden in het Nederlands. Ons motto is (weliswaar in het Engels): Connect, Show, Listen & Learn. Als je als muzikant op wat voor terrein dan ook vrolijk en productief aan de gang wilt blijven, zijn deze vier pijlers een absolute must!

Het idee begon als kleine netwerkborrel voor iedereen in het pand waar ik werk (Bink36). Daar zitten veel muzikanten en producers, maar we kennen elkaar eigenlijk niet. Dominique wilde mij helpen met het organiseren en gaandeweg werd het concept groter en breder, totdat we ineens Feed My Beat bedachten.

Boy Bianchi - Organisator

Feed My Beat is een belangrijk koppel geworden tussen talenten en professionals in de muziekwereld. Van huis uit is mij altijd meegegeven dat je van elkaar moet leren, echter in de praktijk zie je teveel eilanden. Daarom geeft Feed My Beat de kans om met elkaar samen te zijn. Informatie en belevenissen te delen of juist knelpunten te bespreken. Met sterke programmaonderdelen en een drankje + hapje is dit voor elke muzikant laagdrempelig en lekker informeel. Samen sta je sterker!

Dominique Base - Organisator

Weten wanneer er iets gaat gebeuren?

Schrijf je gratis in